Vesti iz odbojke

Kvalifikacije za Ligu šampiona na TV Arena sport: Odbojkaši Partizana protiv Radnika

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.10.2023 13:09
Kvalifikacije za Ligu šampiona na TV Arena sport: Odbojkaši Partizana protiv Radnika MN Press

Utakmicom protiv Radnika iz Bijeljine (18, TV Arena sport 3) odbojkaši Partizana započinju kvalifikaiconi turnir za plasman u Ligu šampiona, i to na svom terenu.

Tim trenera Bojana Janjića bio je prošle godine apsolutno dominantan u domaćim okvirima i osvojio sva tri trofeja, da bi na startu tekuće sezone poražen od Vojvodine u Superkupu i taj susret crno-belima stoji nad glavom kao neka vrsta opomene.

"Mislim da Partizan deset godina nije igrao neke evropske kvaliifikacije i imamo šansu da se borimo za Ligu šampiona, pred našim navijačima i ambicije su najveće", rekao je pre meča pvotimac iz Humske, Lazar Marinović

Pored Partitana i radnika u dvorani "Aleksandar Nikolić“ će nastupati i grčki Olimpijakos, a plasman u II rundu kvalifikacija izboriće dve ekipe kvalifikacione grupe.

Potom će biti formirane dve grupe sa po četiri tima, a plasman u grupnu fazu Lige šampiona 2024. izboriće dve prvoplasirane ekipe i najbolja drugoplasirana ekipa iz obe grupe.

Nakon današnjeg susreta, crno-beli će drugi meč ovog kvalifikacionog turnirra protiv grčke ekipe digrati u četvtak od 18.00 časova.