Najave i događaji

TV Arena sport i Balkan Bet postavljaju standarde: Potpisan ugovor o saradnji, sličan ne postoji u regionu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.03.2023 11:41
TV Arena sport i Balkan Bet postavljaju standarde: Potpisan ugovor o saradnji, sličan ne postoji u regionu Katarina Mihajlović/24sedam

Potpisivanjem ekskluzivnog ugovora o saradnji koja se odnosi na povezivanje platforme za emituje sportski sadržaj sa onom za sportsko klađenje, kompanije Arena Channels Group i Balkan Bet su postavile nove standarde u pružanju vrhunskog sadržaja i užitka korisnicima.

Na srpskom tržištu do sada nije postojalo ništa slično što bi objedinilo iskustvo na smart televizorima, računarima, tabletima i mobilnim telefonima, a po rečima generalnog direktora Arena Channels Group, Nebojša Žugić i direktora kompanije Balkan Bet, Bojan Šćekić koji su potpisali ugovor, ovo je samo početak i u planu je još čitav niz zajedničkih projekata u budućnosti.

"Aplikacija Arena Cloud omogućava gledanje svih kanala naše televizije, gde god da se nalazite, a koliko je ona dobra najbolje govori podatak da je do sada 'daunlodovana' milion puta. Sada uvodimo mogućnost da u toku utakmica iz najjačih pet fudbalskih liga koje TV Arena sport prenosi, gledaoci imaju priliku da pogledaju najbolje i najznačajnije.

TV Arena sport

 

 

"Na ovaj način Arena Cloud postaje jedina aplikacija na ovim prostorima koja pruža tu uslugu. Znamo koliko će se svi ljubitelji sporta obradovati ovome. Sada imaju priliku da čak kada i nisu u mogućnosti da gledaju celu utakmicu ne propuste nijednu šansu ili gol svog omiljenog tima. Ne moraju više da čekaju kraj utakmice i da bi videli najznačajnije momente, već jednim klikom to mogu da učine za vreme direktnog prenosa".

Prvi čovek Arena Channels Group je izjavio da četvorogodišnji ugovor potvrđuje dosadašnju sjajnu saradnju sa Balkan Betom i istakao da je pored svih noviteta za korisnike, dogovoreno i da će gledaocima koji nisu pretplaćeni na Arena Cloud aplikaciju, Balkan Bet dati priliku da odgledaju čak pet utakmica mesečno po jako pristupačnoj ceni, dok su do sada imali mogućnost da kupe samo jednu mesečno.

"Za nas je ovo partnerstvo prirodan izbor, jer smo u Areni prepoznali partnera sa kojim delimo ključne vrednosti, a to su inovativnost i stalno pomeranje granica kvaliteta korisničkog iskustva. Integracijom Balkan Bet rešenja u aplikaciju Arena Cloud, korisnici će dobiti čitav niz unapređenja kojima će pored gledanja najboljih sportskih događaja, moći da koriste  široku ponudu Balkan Bet usluga kako pre početka tako i u toku samog meča. Ovim partnerstvom postajemo inovatori ne samo na regionalnom već i na svetskom tržištu, gde su ovakva partnerstva tek u povoju. Zato bih još jednom istakao zahvalnost gospodinu Žugiću i njegovom timu, kao i Balkan Bet ekipi na sklapanju ovog ekskluzivnog partnerstva“, zaključio je Bojan Šćekić.

Potpisnici su na konferenciji najavili i prodaju posebno kreiranih Arena Cloud paketa samo u lokalima Balkan Beta po, do sada, najpovoljnijim cenama za pakete u trajanju od tri i šest meseci.