Vesti iz košarke

Lapravitola na radaru Partizana: Obradović našao zamenu za Mirotića u Barseloni?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.07.2023 19:17
Lapravitola na radaru Partizana: Obradović našao zamenu za Mirotića u Barseloni? MN Press

Posle neuspelog dogovora sa Nikolom Mirotićem, trener košarkaša Partizana Željko Obradović, okrenuo se drugim rešenjima, a kako prenose domaći mediji, to bi mogao da bude Nikolas Lapravitola.

Crno-beli su navodno, na korak od realizacije velikog transfera sa košarkašem Barselone, gde se ujedno nalazi i trener Partizana, koji će pored iskusnog plejmejkera, pokušati da dovede još jedno zvučno pojačanje u Humsku, ali se njegovo ime još uvek drži u tajnosti. Vrlo verovatno da ne bi došlo do sličnog scenarija kao sa Mirotićem.

Nikolas Lapravitola još uvek je pod ugovorom sa Barselonom. Ali, dobra stvar po crno-bele je što Katalonci žele da rasterete već opterećeni budžet, pa su spremni da ga se odreknu za 600.000 evra.

Podsetimo, iskusnog plejmejkera dovodili su u vezu sa Crvenom zvezdom, Panatinaikosom i ostalim evroligaškim klubovima, ali nije bilo konkretnih ponuda, sve do sad.

On je bio startni plejmejker Barselone prošle sezone, sa kojom je osvojio domaće prvenstvo, dok je sa Kataloncima takmičenje u Evroligi završio na Fajnal-foru.