Vesti iz košarke

Fakundo Kampaco se oprostio od Zvezde: Hvala na svemu, odlazim pun ljubavi

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.07.2023 11:27
Fakundo Kampaco se oprostio od Zvezde: Hvala na svemu, odlazim pun ljubavi MN Press

Argentinac Fakundo Kampaco i definitinvo naredne sezone neće nastupati za Crvenu zvezdu, koja mu se zahvalila na saradnji, a sada je i on odlučio da se od kluba i navijača oprosti emotivnom porukom na društvenim mrežama.

Jedan od najboljih plejmejkera Evrolige se zahvalio svima u klubu sa Malog Kalemegdana na odnosu koji su imali prema njemu i istako da mu je igranje pred navijačima crveno-belih predstavljalo zadovoljstvo.

 

 

"Nikad neću zaboraviti neverovatan osećaj igranja pred toliko ljudi koji su strastveno na vašoj strani. Hvala ti, Zvezdo, za ove zajedničke momente. Hvala ljudima iz uprave, članovima stručnog štaba, saigračima i neverovatnim navijačima. Odlazim pun ljubavi", napisao je Argentinac.

Kampaco je u Crvenu zvezdu došao početkom 2023. godine kao veliko pojačanje, ali je zbog administrativnih problema oko registarcije morao je da propusti veliki deo sezone.

On će, prema pisanju španskih medija, karijeru nastaviti u Real Madridu za koji je nastupao i pre nego to se otisnuo u NBA ligu.