Vesti iz košarke

Marko Simonović napustio Čikago i stiže u Zvezdu: I to kao slobodan igrač

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.07.2023 08:30
Marko Simonović napustio Čikago i stiže u Zvezdu: I to kao slobodan igrač AP Photo/Marta Lavandier

Košarkaški klub Crvena zvezda dogovorio je još jedno vredno pojačanje za nastupajuću sezonu, budući da će, kako javljaju beogradski mediji, na Mali Kalemegdan doći dosadašnji prvotimac Čikaga, Marko Simonović.

Reprezentativac Crne Gore je raskinuo ugovor sa Bulsima, gde u prethodne dve sezone i nije imao zapaženu ulogu, već je na parketu provodio u proseku 3,4 minuta, d abi bio slat i u razvnojni tim na usavršavanje.

 

 

On je već raskinuo ugovor sa NBA ligašem i uskoro bi trebalo da dođe u Beograd na potpisivanje ugovora sa finalistom AdmiralBet Aba lige.

Ovim dolaskom trener Duško Ivamović bi nastavio sa sklapanjem tima za narednu sezonu i bio bi to treći potpsi za Crvenu zvezdu, imajući u vidu da su još ranije stigli Dejan Davidovac iz CSKA, odnosno da je produžen ugovor sa nekadašnjim kapitenom Lukom Mitrovićem.

Uskoro bi trebalo da bude poznata i situacija oko dolaska iskusnog Miloša Teodosića, a navijači se nadaju kako bi dres šampiona Srbije mogao da obuče i Nikola Mirotić, koji je nakon raskida saradnje sa Barselonom interesantan i Partizanu.