Vesti iz košarke

Real mami Kevina Pantera sa 1,8 miliona evra po sezoni: Kapiten Partizana ima veliku ponudu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.06.2023 12:58
Real mami Kevina Pantera sa 1,8 miliona evra po sezoni: Kapiten Partizana ima veliku ponudu MN Press

Za Kevina Pantera nema zime kada je u pitanju nastavak karijere, jer sjajni američki plejmejker može da ostane za veće pare nego do sada u Partizanu, ali i da pojača nekog od velikana evropske košarke, jer ga žele Panatinaikos, Barselona i, naročito, Real.

Poslednji od pobrojanih, tvrdi poznati košarkaški portal "Sportando", spreman je da mu plaća 1.800.000 evra neto zarade po sezoni. Ako se odluči da pređe u redove osvajača poslednje Evrolige i prvi put u karijeri zaigra u ACB ligi. 

 

 

Tridesetogodišnjeg organizatora igre i vrhunskog poentera preporučile su sjajne partije u crno-belom dresu u povratničkoj sezoni u elitnom takmičenju, sa akcentom na izvanredna izdanja u prva dva meča plej-of serije sa Realom, kada je bio najzaslužniji za dupli brejk izabranika Željka Obradovića na terenu Madriđana.

Bivši prvotimac Olimpijakosa, Crvene zvezde, Virtusa, AEK-a i Olimpije iz Milana izjavio je posle osvajanja dugo čekane titule AdmiralBet ABA lige, u majstorici sa Crvenom zvezdom, da će se u nekoliko sledećih dana znati da li ostaje ili odlazi. 

Navodno, Real osim velikog novca za Panterov potpis spreman je i da se odrekne nekih svojih igrača, da bi pojačao budžet za pojačanja, a kao potencijalni novajlija figurira i Fakundo Kampaco iz Crvene zvezde