Vesti iz košarke

Svetski mediji sele Pantera u Atinu: Partizan mu nudi novi ugovor?

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.06.2023 22:45
Svetski mediji sele Pantera u Atinu: Partizan mu nudi novi ugovor? MN Press

Dok košarkaši Partizana biju bitke protiv Cedevita Olimpije za plasman u finale AdmiralBet ABA lige, kapiten crno-belih Kevni Panter tema je brojnih medija širom Evrope, gde ga često u poslednje vreme sele u Panatinaikos.

Kako tvrde, grčki, italijanski, kao i španski mediji, Amerikanac je veoma blizu dresu atinskog tima, što je danas potvrdio portal "WebEncenstrado".

"Panatinaikos već nekoliko dana pregovara o potpisu Kevina Pantera, koji je spreman da raskine ugovor sa Partizanom", naveo je španski portal i dodao:

"Za Kevina Pantera zainteresovano je i nekoliko evroligaških klubova, ali je Panatinaikos taj koji prednjači za potpis američkog beka. Partizan se nada ostanku u Evroligi naredne sezone i pokušaće da zadrži roster, ali bi Panter, za određenu cenu, mogao da napusti klub", piše portal "WebEncenstrado".

Prema navodima grčkih medija, Kevin Panter je na pragu potpisa za Atinjane, koji su itekako spremni da krenu u rekonstrukciju tima nakon dolaska Ergina Atamana, a Partizanu u prilog ne ide činjenica da je druga želja turskog stručnjaka Rodrido Boboa, odlučio da ostane u Efesu.
 

 

 

Sličnu formaciju preneli su i španski mediji, koji su naveli da Panter na stolu ima i ponudu crno-belih, kao i da se i dalje premišlja o svojoj budućnosti u Beogradu. Prema pojedinim vestima iz Italije, ponuda Partizana je takođe unosna, ali je ona iz glavnog grada Grčke daleko bogatija...
 

 

 

Bilo kako bilo, Panter je još uvek pod ugovorom sa Partizanom i nema sumnje da će crno-beli pokušati da zadrže jednog od svojih najboljih igrača i ove sezone, pošto postoje dobre indikacije da će srpski tim i naredne godine igrati Evroligu, gde je im fajnal-for ove sezone izmakao za dlaku!