Vesti iz košarke

Ognjen Dobrić, možda, završi kod Miloša Teodosića: Virtus u ofanzivi na Zvezdinog beka

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.06.2023 21:40
Ognjen Dobrić, možda, završi kod Miloša Teodosića: Virtus u ofanzivi na Zvezdinog beka MN Press

Usred mečeva finalne serije Admiralbet ABA lige, između Crvene zvezde i Partizana, iz Italije stiže vest da je Ognjen Dobrić velika želja Virtusa, te da košarkaš crveno-belih i klub iz Bolonje uveliko pregovaraju o mogućoj saradnji.

Šta više, prema saznanjima tamošnjih medija velika je verovatnoća da bek srpskog šampiona i učesnika poslednje Evrolige posle čitave decenije provedene u timu sa Malog Kalemegdana nastavi karijeru na tom delu Apenina. 

 

 

I to u svojstvu slobodnog agenta, obzirom na to da mu na kraju sezone ističe ugovor sa braniocem titule na Jadranu, čije je mlađe kategorije prošao pre nego što je postao član seniorske postave. Sa crveno-belima je od 2016. godine četiri ABA lige, pet trofeja prvaka Srbije, četiri trofeja Kupa Radivoja Koraća i Superkup ABA lige.

Za to vreme je poneo i više individualnih priznanja, došavši i do A reprezentacije, gde je imao i minutažu pored mogućeg novog klupskog saigrača Miloša Teodosića. Bivši kapiten "orlova" ne ide iz Virtusa, pa bi u slučaju da posao bude uspešno završen mogao sa Dobrićem da igra Evroligu sledeće sezone. Pod uslovom da klub dobije pozivnicu rukovodstva elitnog takmičenja.