Vesti iz košarke

Obradović novinarima: Vrlo dobro znate ko podriva atmosferu, pišite

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.02.2023 00:21
Obradović novinarima: Vrlo dobro znate ko podriva atmosferu, pišite MN Press

Završen je još jedan košarkaški "večiti derbi" i za razliku od onih odigranih u Evroligi, koji su protekli bez problema sa publikom, u niškom Čairu ih je i ove sezone bilo.

Polufinalna utakmica između Partizana i Crvene zvezde prekinuta je na više od 20 minuta u poslednjoj četvrtini, a razlog je bio taj što su pristalice oba tima ubacivale predmete na teren. Košarkaši oba tima Danilo Anđušić i Branko Lazić zamolili su navijače za fer navijanje i tek onda, ali posle skoro pola sata prekida, utakmica je nastavljena.

IZJAVA ŽELJKA OBRADOVIĆA O UTAKMICI

Trener Partizana Željko Obradović upitan je na konferenciji da prokomentariše atmosferu. 

"Rekao sam pre dva dana i nemam ništa da dodam. Ne znam zašto se drugi ljudi ne javljaju protiv toga. To nije problem koji može da reši trener ili igrači. Mogu da kritikujem navijače Partizana i da apelujem da ne vređaju i ne bacaju predmete. I vi mediji morate da pišete o tome, da pokrenete teme. Da pišete o tome ko je taj koji podriva atmosferu, a ko je taj koji kritikuje ponašanje publike. Vi to vrlo dobro znate. Nemoj da zviždućemo i da se pravimo kao da se ništa nije dogodilo", bio je jasan strateg Partizana.