Evroliga

Aleksa Avramović uspešno operisan: Sačekaće ekipu Partizana u Madridu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.05.2023 10:53
Aleksa Avramović uspešno operisan: Sačekaće ekipu Partizana u Madridu MN Press

Košarkaš Partizana Aleksa Avramović uspešno je operisan na klinici u Madridu i on se neće vraćati u Beograd već će u glavnom gradu Španije sačekati ekipu crno-belih koja će u sredu, 10. maja odigrati odlučujuću utakmicu plej-of serije Evrolige protiv Real Madrida.

Srpski reprezentativac je povredio šaku na trećoj utakmici koja jer bila igrana u "Štark Areni" i veliko je pitanje da li će ove sezone uopšte moći da pomogne crno-belima.

- Hvala svima na rečima podrške. Operacija je obavljena juče i sve je prošlo u najboljem mogućem redu. Hvala doktorima Partizana, hvala doktoru koji je izveo operaciju! Nadam se da će i kompletan oporavak proteći glatko! Momci, čekam vas u Madridu - napisao je Aleksa.

Avramović je identičnu povredu, ali na dugoj ruci imao i početkom sezone kad je morao da odsustvuje sa terena četiri meseca, ali prema prvim prognozama ovoga puta neće morati toliko dugo da bude van terena.

Plejmejker Partizana je tokom ove sezone bio jedan od ključnih igrača ekipe trenera Željka Obradovića, pogotovo u fazi odbrane i sasvim je jasno da će njegovo odsustvo biti veliki hendikep za crno-bele, ne samo u "majstorici" protiv Reala, već i u plej-ofu AdmiralBet Aba lige.