Vesti iz košarke

Jago dos Santos uspešno operisan: Košarkaš Crvene zvezde pušten na kućno lečenje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.03.2024 23:50
Jago dos Santos, košarkaš Crvene zvezde, uspešno operisan MN Press
Jago dos Santos, košarkaš Crvene zvezde, uspešno operisan

Košarkaš Crvene zvezdeJago dos Santos, doživeo je povredu glave u meču 29. kola Evrolige, prošle nedelje protiv Makabija iz Tel Aviva u Beogradu, a danas mu je uspešno operisana glava u jednoj od prestoničkih klinika.

Potres mozga je bio i prošao, a u toku ovog utorka rešen je i problem sa frakturom koju je Brazilac pretrpeo u porazu od izraelskog tima u elitnom kontinentalnom klupskom takmičenju. 

 

 

"Prvotimac Zvezde uspešno je operisan u utorak popodne u Beogradu. Od siline udarca tokom meča sa Makabijem zadobio je frakturu prednjeg zida frontalnog sinusa i ta povreda sanirana je operacijom. Uspešno se oporavlja i očekuje se da će u sredu biti pušten na kućno lečenje. Prva kontrola i previjanje biće u petak", oglasila se Crvena zvezda.

Autori saopštenja nisu hteli da se upuštaju u preciznije prognoze vremenskog trajanja oporavka sjajnog košarkaša, ali je sa istog mesta najavljeno da će crveno-beli redovno osvežavati informacije na pomenutui temu. 

"Obaveštavamo javnost da ćemo o dinamici oporavka i njegovom povratku blagovremeno obavštavati javnost. Očekuje se to u bliskoj budućnosti", poručili su crveno-beli.