Vesti iz košarke

Ukrao sam tu akciju od Milojevića: Trener Toronta pobedu Reptorsa posvetio preminulom Dejanu Milojeviću

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.01.2024 09:40
Dejan MN Press
Dejan

Pre utakmice Toronta i Majamija trener kanadskog tima, Darko Rajaković, s dubokim poštovanjem, velikom ljubavlju i suzama u očima oprostio se pred medijima od svog velikog prijatelja i kolege iz stručnog štaba Golden Stejta, noćas preminulog Dejana Milojevića. A, onda napravio specijalan gest u čast 46-godišnjeg "velikog mede", koji je podlegao posledicama srčanog udara. 

Posle pobede Roptersa (121:97), u novom kolu NBA, srpski stručnjak je objasnio svoj taktički izbor s početka meča. 

"Ukrao sam tu akciju od njega i to je bila naša akcija kojom smo počeli utakmicu i uspeli smo da postignemo koš. Posvećujem ovu pobedu našem timu, ali i Dekiju - rekao je Rajaković posle meča", rekao je Rajaković posle 16. pobede svoje ekipe u novoj sezoni najjače košarkaške lige na svetu. 

Milojeviću je pozlilo na zajedničkoj večeri stručnog štaba Golden Stejta, uoči njihove utakmice, posle čega je hitno operisan, ali srce nažalost nije izdržalo i sa životne i profesionalne scene zauvek je sišao nekada vrhunski igrač i već dokazani trener sa velikom perspektivom.

Rajaković je pre meča otkrio i Milojevu želju da jednog dana postane selektor reprezentacije Srbije, ali nikada neće biti u prilici da pokaže svetu kako bi "orlovi" izgledali pod njegovom komandom.