Vesti iz košarke

Oglasio se i Golden stejt: Dejanu Milojeviću pozlilo tokom timske večere

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.01.2024 17:42
Oglasio se i Golden stejt: Dejanu Milojeviću pozlilo tokom timske večere MN Press

Nekadašnji košarkaš Partizana, a sada jedan od pomoćnika Stiva Kera u stručnom štabu Golden stejta, Dejan Milojević (46), doživeo je srčani udar zbog čega je sinoć hospitalizovan u bolnici u Solt Lejk Sitiju, gde je i operisan.

Za sada nema toliko puno informacija o njegovom stanju, a nakon nekoliko sati od nemilog događaja u Juti, po prvi put se oglasio njegov tim iz Amerike. Kratkim saopštenjem na društvenim medijama, PR tim Vorirorsa otkrio je već poznate stvari, da bi zatim obavestili javnost da će pravovremeno informisati navijače o svim novostima vezanim za stanje srpskog trenera.

"Pomoćni trener Godlen Stejt voriorsa Dejan Milojević hospitalizovan je prethodne noći u Solt Lejk Sitiju, Juta, nakon što je doživeo srčani udar tokom timske večere. Po potrebi ćemo dostavljati informacije o njegovom stanju", saopštio je Golden stejt na društvenim medijima.
 

 

 

Dejanu Milojeviću, koji je od 2021. godine radi u stručnom štabu Voriorsa, pozlilo je tokom jedne timske večere u u Juti, gde je ubrzo hospitalizovan i operisan. Prema navodima poznatog američkog novinara Adrijana Vojnarovskog, njegovo stanje je za sada stabilno, a članovi stručnog štaba Golden stejta ostali su sa njim u bolnici tokom čitave večeri.