Nikola Jokić

Jokić nam šalje poruke posle svake utakmice: Bogdan Bogdanović o povezanosti ekipe sa našom NBA zvezdom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.09.2023 16:51
Jokić nam šalje poruke posle svake utakmice: Bogdan Bogdanović o povezanosti ekipe sa našom NBA zvezdom Tanjug/AP Photo/Michael Conroy

Nikola Jokić izabrao je da ovog leta ne bude deo reprezentacije, već se fizički i mentalno oporavi od preduge NBA sezone i osvajanja istorijske titule sa Denverom, ali u mislima je sa izabranicima Svetislava Pešića koji su od "otpisanih" stigli do finala Mundobasketa. 

Kapiten Bogdan Bogdanović otkrio je vezu na daljinu između njega, ostalih "orlova" i gorostasa iz Sombora. 

"Nikola Jokić nam šalje poruke posle svake utakmice", izjavio jke za "Jurohups" prvi poenter naše ekipe. 

Imala je reprezentacija Srbije dosta problema dok se nije kvalifikovala za Svetsko prvenstvo, a onda ni na njega nije stigla u najjačem sastavu.

"To je otvorilo priliku za neke druge momke. Niko ne treba da dolazi na takmičenje umoran. Ako možeš – možeš. Ako ne - ne možeš. To je pošteno i profesionalno. Poštujemo svakog i ko je došao i ko nije. Mi smo i dalje prijatelji, volimo sve i svi su nam potrebni. Srećan sam kako je svako ovde odgovorio zadacima, momci su videli kao priliku, a ne kao pritisak. Imate samo nekoliko šansi da zaigrate na Svetskom prvenstvu, a ovo je najbolja grupa igrača sa kojom sam ikada radio", rekao je košarkaš Atlante.