Nikola Jokić

Jokić nezadovoljan igrom Nagetsa: Budemo li imali još ovakvih "raspada" serija neće dugo trajati

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.06.2023 08:07
Jokić nezadovoljan igrom Nagetsa: Budemo li imali još ovakvih "raspada" serija neće dugo trajati Tanjug/AP Photo/Mark J. Terrill

Košarkaši Denvera su u drugoj utakmici finalne serije NBA lige na svom terenu doživeli poraz od Majamija 108:111, pa je tako sada rezultat 1:1.

Srpski košarkaš, Nikola Jokić, je ponovo pružio odličnu partiju uz očinak od 41 poen (16/28 iz igre), 11 skokova i četiri asistencije, međutim čini se da je nedostajala pomoć saigrača.

Neposredno nakon utakmice dvostruki MVP je tokom konferencije odgovarao na pitanja novinara, prilikom čega mu je predočena jako slaba statistika, posebno u završnoj četvrtini:

"Nismo dobro igrali dobro u poslednjoj četvrtini. Oni sup ostigli 36 poena i to nije dobro, imali su više skokova u napadu. Nismo želeli da izgubimo kod kuće, desilo se, moraćemo da živimo sa tim. Idemo u Majami po pobede", počeo je Jokić, a potom prokomentarisao činjenicu da je imao svega četiri asistencije:

"Imao sam samo četiri asistencije? Ne znam, ne mislim o asistencijama ili bilo čemu drugom. Nemam odgovor na to pitanje. Nisam razmišljao o statistici".

Nije bio zadovoljan Jokić igrom svog tima, a posebno je apostrofirao jedan određeni segment:

"Igralo se u njihovom ritmu, a mi ne želimo da igramo na taj način. Mislim da je disciplina ključ. Ako ćemo imati ovakve raspade, onda serija neće biti dugačka", podvukao je Jokić.

Podsetimo, treća utakmica serije na programu je 8. juna s početkom u 02:30 uz direktan prenos na TV Arena sport.