NBA

Milojević je fantastičan: Stiv Ker i Kevon Luni hvale srpskog stručnjaka

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.04.2023 09:44
Milojević je fantastičan: Stiv Ker i Kevon Luni hvale srpskog stručnjaka Tanjug/AP Photo/Jeff Chiu

Zasluge Dejana Milojevića za uspehe Golden Stejta su ogromne, on je svojim znanjem i harizmom uticao da ekipa izgleda bolje i jedan je od najvećih stručnjaka u NBA ligi, smatra trener Voriorsa Stiv Ker.

On je svoje impresije o nekadašnjem reprezentativcu Srbije podelio u videu koji je objavljen na zvaničnom Tviter nalogu kluba.

"Dejan je fantastičan, on je veliko pojačanje za nas. Iza sebe ima neverovatnu košarkašku priču - i kao igrač i kao trener. Bilo je nekako logično da smo ga doveli. Mnogo mi je značio poslednjih godina, bilo je sjajno gledati kako se razvija kao trener", rekao je Ker.

 

 

Lepe reči o Dejanu Milojeviću imao je i Kevon Luni koji priznaje da je tokom rada sa njim naučio mnogo toga o košarci što do tada nije znao.

"Mnogo sam naučio od Dekija. Prvenstveno kada je skok u pitanju i postavljanju pod različitim uglovima. Zatim tu je i ofanzivni skok. Uvek sam bio dobar u tom elementu, ali nikada nisam na to gledao kao nauku - dok mi on nije pokazao prave detalje", istakao je Luni.