NBA

Bratu je potrebna pomoć: Jusuf Nurkić nakon incidenta sa Drejmondom Grinom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.12.2023 09:26
Jusuf Nurkić tanjug/AP Photo/Darryl Webb
Jusuf Nurkić

Košarkašu Golden Stejta, Drejmondu Grinu je potrebna pomoć, jer ono što je uradio na meču protiv Finiksa nije normalno, smatra prvotimac Sansa, Jusfuf Nurkić.

On smatra da je još dobro prošao što ga je Grin udario samo jednom i naglasio da to što je urađeno nema nikave veze sa košarkom.

"Bratu je potrebna pomoć. Stvarno ne znam u ćemu je problem sa njim. Imao sam sreće da nije pokušao da me davi. To što je on uradio nema nikakve veze sa sportom ili košarkom. Stvarno ne znam o čemu je razmišljao", poručio je Jurkić posle meča.

Podsećanja radi, Grin je na utakmc protiv Sansa zaradi isključenje nakon što je u jednom duelu iz sve snage iz okreta pesnicom udario Nurkića u lice.

Bosanskohercegovački internacionalac je pao na zemlju, ali prema informacijama iz Sjedinjenih Američkih Država nije doživeo nikakve teže posledice.

Ovo nije prvi put da Grin pravi slične incidente, budući da je pre samo mesec dana  tokom meča sa Minestoom sa leđa za vrat uhvatio Rudija Govera i oborio ga na zemlju, dok je ovaj visoko držao podignute ruke ne želeći da isprovocira dalje nemile scene.

Za taj svoj porez prvotimac Golden Stejta je dobio suspenziju od pet mečeva, a nema  sumnje da ga nakon ovoga što se dogodilo u noći između utorka i srede čeka nova, verovatno, još rigoroznika kazna.