Evroliga

Oglasio se i Mirotić nakon dolaska u Milano: Srećan sam što sam postao deo ove porodice

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.08.2023 16:23
Oglasio se i Mirotić nakon dolaska u Milano: Srećan sam što sam postao deo ove porodice MN Press

Najveća evroligaška sapunica okončana je danas dolaskom Nikole Mirotića u milansku Olimpiju. Crnogorski košarkaš potpisao je trogodišnji ugovor sa italijanskim klubom, a evo šta je imao da kaže nakon ozvaničenja saradnje.

"Srećan sam što sam postao deo ove velike porodice kakva je Olimpija iz Milana i što ću moći da doprinesem svom timu i da prestižni klub bude još jači takmičarski. Pokušaću da dam sve od sebe kako bih nagradio poverenje koje su gospodin Đorđo Armani i predsednik Del’Orko pokazali prema meni", rekao je Mirotić i dodao:

"Takođe sam veoma srećan što se vraćam igranju za trenera Mesinu kog sam sreo kad sam počinjao da igram. Siguran sam da će sledeća sezona biti zabavna i da će navijači biti ponosni na nas“, zaključio je Mirotić.

Podsetimo, crnogorski krilni centar bio je blizu prelaska u Partizan ovog leta, ali je zbog određenih problema, koje nemaju veze sa košarkom, odlučio da nastavi karijeru u inostranstvu, a na kraju je izbor pao na milansku Olimpiju, koju sa klupe predvodi Etore Mesina.