Evroliga

Egzum se zahvalio navijačima: Vaša podrška mi mnogo znači

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.04.2023 19:27
Egzum se zahvalio navijačima: Vaša podrška mi mnogo znači Instagram/Daanteeee

Košarkaš Partizana, Dante Egzum, oglasio se na društvenim mrežama prilikom čega se zahvalio navijačima na velikom broju poruka podrške posle povrede koju je doživeo zbog divljačkog nasrtaja Geršona Jabuselea na njega.

Jedan od najboljih prvotimaca crno-belih se iz Madrida vratio na štakama i u pvi mah se sumnjalo da mu je pukla tetiva domalog prsta na nozi, ali su dodatni lekarski pregledi dali jasniju sliku u njegovo zdravstveno stanje i pokazali da te sumnje nisu bile opravdane.

Instagram/Daanteeee

 

 

"Hvala svima na porukama. Bila su ovo luda 24 sata, ali lekarski tim ovde radi sve kako bi mi sanirao povredu koju sam pretrpeo tokom konflikta. Moj fokus je da uradim sve što je do mene kako bih se vratio i nastavio ovaj put kako bih Beogradu i navijačima doneo titulu Evrolige, koju zaslužuju. Sva ova podrška mi mnogo znači. Nadam se da ćemo se uskoro videti na parketu", napisao je Egzum u poruci na društvenim mrežama.

Za sada nije poznato koliko vremena će moći da provede na terenu, ali je sigurno da će samo njegovo prisustvo u ekipi podići moral igračima crno-belih, koji trenutno vode 2:0 u seriji i samo ih jedna pobeda deli od plasmana na završni turnir Evrolige koji će se od 19. do 21. maja održati u Kaunasu.

U slučaju da do nje ne dođu u utorak, igrači Partizana bi poravni imali već u u četvrtak, 4. maja, dok je eventualna "majstorica" zakazana za 9. maj u Madridu.