ABA liga

Matijas Lesor: Jabuzele me zamolio da se izvinim Egzumu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.04.2023 17:17
Matijas Lesor: Jabuzele me zamolio da se izvinim Egzumu MN Press

Matijas Lesor priznao je da je razgovarao sa Geršonom Jabuzeleom nakon tuče koja se dogodila sinoć u Madridu, a šta je imao da poruči jedan od vinovnika sukoba, otkrio je centar Partizana putem društvenih mreža.

Sukobima na terenu prethodio je grub i nesportski faul Serhija Ljulja nad Kevinom Panterom, a onda se u gužvu umešao Jabuzele, koji je dospeo na stranice svetske štampe zbog rvačkog zahvata nad Danteom Egzumom.

"Ono što se sinoć dogodilo je zaista nesrećno i ne pokazuje pravo lice, niti moje, niti bilo koga od mojih saigrača. Reagovali smo u žaru i svesni smo grešaka koje smo napravili. Razgovarao sam sa igračima Real Madrida, posebno sa Geršonom (Jabuseleom), koji je takođe svestan onoga što je uradio i koji me je zamolio da se izvini Egzumu u njegovo ime i da mu prenesem da mu je zaista žao što ga je povredio tokom incidenta. Molim i naše navijače u Beogradu, koji su bili sjajni tokom cele sezone i koji su sve vreme pokazivali bezuslovan i uzoran stav da tako i nastave, da situacija ne eskalira i da još jednom pokažu ljubav prema našem klubu", istakao je Lesor.

 

 

Utakmica je prekinuta na minut i 40 sekundi do kraja pri vođstvu Partizana 95:80. U sitnim satima Evroliga je i zvanično proglasila pobedu srpskog tima, koji će prvu meč loptu za plasman na Fajnal-for imati 2. maja u Štark Areni.