Evroliga

(VIDEO) Ljubav prema Partizanu će uvek biti tu: Lesor ne zaboravlja srpske navijače i kada slavi titulu sa drugim klubom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.05.2024 18:15
Bivši košarkaš Partizana Matijas Lesor slavi pobedu sa grobarima u Areni MN Press
Bivši košarkaš Partizana Matijas Lesor slavi pobedu sa grobarima u Areni

Košarkaši Panatinaikosa osvojili su Evroligu protekle noći posle pobede nad Real Madridom u finalu. Dan nakon odlučujuće utakmice u Berlinu počela je proslava igrača grčkog tima na ulicama Atine, a u centru zbivanja našao se bivši centar Partizana - Matijas Lesor.

Francuski košarkaš osim što slavi sa navijačima na licu mesta, koristi trenutak i da se veseli sa fanovima putem društvenih medija. Uveliko mu je "upaljen lajv", konstantno mu pristižu reči ljubavi i podrške sa svih strana, a među njima ima i pristalica Partizana.

To je očigledno ganulo Lesora, pa im se ovim putem i obratio. Tokom proslave titule rekao je da je ovo isto trebao da uradi sa Partizanom prošle godine, kada je Real najpre izbacio crno-bele u četvrtfinalu Evrolige, a potom i osvojio takmičenje.

"Ljubav prema Partizanu će uvek biti tu. Ali ljubav prema PAO je takođe tu. To je ludo. To je ludo. Ljubav prema Partizanu je takođe tu. To je ludo. Ali moram reći, brate, to je osveta za prošlu godinu jer je trebalo da osvojimo sa Partizanom i nismo uspeli. Ove godine smo dobili ono što je trebalo da dobijemo", rekao je Lesor u "lajvu".