Evroliga

Teodosić igrao pod injekcijom, on ima veliko srce: Trener Zvezde hvali iskusnog pleja posle pobede nad Valensijom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.01.2024 08:58
Miloš Teodosić i Janis Sferopulos u razgovoru MN Press
Miloš Teodosić i Janis Sferopulos u razgovoru

Forma košarkaša Crvene zvezde je u evidentnom usponu pred početak Kupa "Radivoja Koraća". Crveno-beli su za vikend savladali Partizan u derbi meču AdmiralBet Aba lige, a u utorak uveče su na svom terenu bili bolji i od Valensije u okviru Evrolige.

Ključne figure u trijumfu srpskog šampiona nad španskim predstavnikom bili su Nemanja Nedović sa 27 ubačenih poena i iskusni Miloš Teodosić koji je i pored umora i povrede odlučio da igra.

 

 

"Košarka je timski sport, svi zajedno radimo odličan posao. Ne želim da uperim prstom ka jednom igraču, jer su za mene svi isti. Kvalitet njih dvojice je jasan, ali imaju ga i drugi. Nedović je igrao odlično, gurao je tim na obe strane terena, onda će na nekoj drugoj utakmici neko drugi da se istakne. To je odlika dobrog tima. Onaj ko je u najboljoj formi pomaže timu. Dejan Davidovac je takođe imao jedan od najboljih mečeva u sezoni, ne zanima me koliko poena je dao, kao i Majk Tobi. Džoel Bolomboj nije bio toliko dobar u ovom meču, ali je zato tim važan. Zato ne ističem nikoga", rekao je posle meča grčki stručnjak i dodao:

"Teodosić je bio pod znakom pitanja za ovu utakmicu zbog povrede koju je zaradio u nedelju, ali je insistirao d aigra. Primio je injekciju i pojavio s ena parketu. Ima veliko srce i hoće da pomogne timu."

Pred igračima Crvene zvezde je samo jedan dan pauze koji če iskoristiti za trening oporavka i več u četvrtak, takođe u "Štark areni" u okviru 25. kola Evrolihe gostuej barselona