Evroliga

Problemi u Crvenoj zvezdi: Bez Nedovića mesec dana, Teodosić lakše povređen, Tobi na pregledima

komentari (0)

Autor: Aleksa Janković

12.01.2024 14:10
Problemi u Crvenoj zvezdi: Bez Nedovića mesec dana, Teodosić lakše povređen, Tobi na pregledima MN Press

Crvena zvezda se nalazi u ogromnim problemima sa povređenim igračima jer su nakon gostovanja u Milanu van stroja Nemanja Nedović i Majk Tobi, dok će Miloš Teodosić biti pod znakom pitanja.

Crveno-beli su savladali Armani u Evroligi (76:62), ali je pobeda došla uz velike posledice po roster Janisa Sferopulosa. Srpski klub se oglasio zvaničnim saopštenjem kako bi obavestio svoje navijače o trenutnom stanju u igračkom kadru.

 

 

"KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava javnost da je prvotimac Nemanja Nedović doživeo parcijalnu rupturu kosog mišića trbušnog zida zbog koje će naš igrač odsustvovati 4 nedelje sa parketa. Miloš Teodosić tokom utakmice u Milanu blago je istegao zadnju ložu, na sreću, u pitanju je povreda lakše prirode, pa će se Miloš brzo vratiti u trenažni proces i na teren. Majk Tobi koji je u Milanu tokom utakmice doživeo nezgodan pad na leđa, tokom popodneva obaviće pregled magnetnom rezonancom, o čijem ishodu će klub blagovremeno informisati javnost", stoji u saopštenju kluba sa Malog Kalemegdana.

Podsetimo se, od Crvena zvezda će bar još mesec dana biti i bez Nikole Topića koji se povredio na utakmici sa Partizanom. Navijači već duže vreme traže od uprave da se roster nadogradi pojačanjima upravo zbog velikog broja mečeva. Ostaje da vidimo hoće li crveno-beli reagovati nakon novih povreda u timu. 

 

Standings provided by Sofascore