Evroliga

Bruno Kaboklo: Sve više razumem svoju ulogu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.11.2023 19:05
Bruno Kaboklo MN Press
Bruno Kaboklo

Košarkaš Partizana Bruno Kaboklo izjavio je večeras u Beogradu da "crno-beli" žele da pruže najbolje od sebe na sutrašnjem meču devetog kola Evrolige protiv Albe.

Partizan je sinoć u Minhenu poražen od Bajerna 94:85 u meču osmog kola Evrolige. "Crno-beli" su danas po povratku iz Minhena odradili trening u Beogradu.

"Nismo imali puno vremena da se odmorimo ili pripremimo, ali želimo da pružimo najbolje od sebe i budemo spremni da se borimo za svaku utakmicu. Imao sam juče neke greške u igri, pogledali smo danas video, iz treninga u trening sve više razumem svoju ulogu u timu i trudim se da to pružim", rekao je Kaboklo na konferenciji za medije u Beogradu.

Partizan ima tri pobede i pet poraza u Evroligi, dok je Alba na skoru 1/7.

"Sutra je novi dan, nova utakmica, moramo da izađemo sa drugačijim mislima, da se dobro pripremimo i da uradimo najbolje što možemo", izjavio je košarkaš Partizana Pi Džej Doužer.

On je istakao da su svi u Partizanu razočarani porazom u Minhenu, ali je dodao da "crno-bele" očekuje ozbiljan meč protiv Albe.

"Utakmica u Minhenu nije otišla u našem smeru, uvek smo razočarani kada smo poraženi, ali to kratko traje, jer imamo novu utakmicu za manje od 36 sati, tako da moramo biti spremni. Nisam puno znao o Albi pre nego što sam gledao video. Igraju jako, imaju veoma agresivan tim. Imaju neke igrače na koje moramo da obratimo pažnju. Oni će igrati bez pritiska, moramo da odgovorimo njihovoj energiji", istakao je Doužer.

Utakmica između Partizana i Albe biće odigrana sutra od 20.45 časova u "Štark areni".