Evroliga

Itudis čestitao Partizanu, pa spomenuo Madara: Bio je pod ogromnim pritiskom!

komentari (0)

Izvor: Tanjug

09.11.2023 23:27
Itudis čestitao Partizanu, pa spomenuo Madara: Bio je pod ogromnim pritiskom! MN Press

Trener košarkaša Fenerbahčea Dimitris Itudis izjavio je večeras u Beogradu posle poraza od Partizana (84:85) u sedmom kolu Evrolige da je atmosfera u Areni bila odlična, ali je dodao da ona nije bila presudna za poraz njegove ekipe, već loša igra u drugom poluvremenu.

"Čestitam Partizanu, bila je veoma zanimljiva i neizvesna utakmica. Iako smo bili oslabljeni kontrolisali smo veći deo utakmice. Atmosfera je bila izvanredna, to je ono što je košarci potrebno. Publika je nosila Partizan, ali je navijanje bilo tako i u prvom poluvremenu pa smo opet imali veliku prednost", rekao je Itudis na konferenciji za medije posle utakmice.

Itudis se osvrnuo i na košarkaša Fenerbahčea Jama Madara, koji je napravio dve ključne greške u finišu meča i tako pomogao bivšem klubu da dođe do pobede.

"Madar je bio pod ogromnim pritiskom, kako sa tribina, tako i zbog situacije u njegovoj državi. Namestilo se da on izgubi važnu loptu i promaši otvoren šut, ali cela ekipa je birala loša rešenja u finišu meča", zaključio je Itudis.