ABA liga

Panter rastužio navijače i otkrio ko sledeći napušta Partizan - Papapetru će mi mnogo nedostajati...

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.07.2023 13:09
Panter rastužio navijače i otkrio ko sledeći napušta Partizan - Papapetru će mi mnogo nedostajati... MN Press

Miljenik navijača Partizana Matijas Lesor rastužio je fanove srpskog kluba kada je odlučio da obuče dres Panatinaikosa ovog leta, a prema svemu sudeći na izlazim vratima Humske su još i dvojica igrača Željka Obradovića.

Kako su američki mediji danas preneli, Dante Egzum dogovorio je dvogodišnju saradnju sa Dalasom vrednu 2.7 miliona dolara i očekuje se da će uskoro parafirati ugovor sa NBA ekipom, dok je pred odlaskom iz Partizana takođe i Janis Papapetru, što je nedavno za grčke medije potvrdio i Kevin Panter.

Kapiten beogradskog kluba nedavno je sa Partizanom produžio saradnju na još dve sezone, čijim bi stopama lako mogao da krene i Zek Ledej, koji je prema navodima "Basket Newsa" zadovoljan životom u prestonici Srbije, ali se još uvek postavlja pitanje o budućnosti Janisa Papapetrua.

Grčkog reprezentativca mediji već nedeljama sele nazad u Panatinaikos, koji je dolaskom Ergina Atamana ozbiljno krenuo u rekonstrukciju tima, a posle izjava Pantera, sva je verovatnoća da će Atina ovog leta ponovo biti adresa iskusnog krilnog centra.

"Matijas je moj brat, igrali smo zajedno dve godine. Rekao sam mu da ću biti jako srećan zbog njega, ma šta da odluči jer ga zaista volim kao brata. Imao je sjajnu godinu iza sebe, bio je jako uticajan na našu igru, dao nam veliku energiju na parketu. On je sjajan. Ide u dobar tim i nadam se da će uspeti“, rekao je Panter za BN sports i dodao:

"Volim i Papapetrua, zna on to dobro. Imali smo blizak odnos tokom sezone. Nažalost, on se vraća kući. Želeo sam da ostane, ali svako donosi svoje odluke. On je dobar lik i igrač. Pomogao je mnogo Partizanu i nedostajaće mi mnogo, osetiće se njegov izostanak. Ostaćemo u kontaktu, srećan sam zbog njega, oprostiću mu, a-ha-ha“, otkrio je Panter, čime je potvrdio spekulacije medija.

Papapetru je stigao u Partizan prethodnog leta i bez obzira što se njegov učinak nije naročito ogledao u statističkim kategorijama, bivši košarkaš Olimpijakosa i Panatinaikosa bio je važan šraf Beograđana protekle sezone, gde je veći deo posla preuzeo na sebe u defanzivi.