ABA liga

Željko Obradović posle derbija: Odlučila je poslednja četvrtina

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.06.2023 23:37
Željko Obradović posle derbija: Odlučila je poslednja četvrtina MN Press

Trener Partizana Željko Obradović bio je vidno nezadovoljan po okončanju susreta protiv Crvene zvezde koji je njegov tim izgubio 78:91.

Crno-brli su odigrali veoma slab meč, izgubili su čak 17 lopti i upravo je to iskusni trener apostrofirao kao glavni razlog poraza.

"Četitam Zvezdi na zasluženoj pbedi. Odigrali su poslendju četvrtinu mnogo bolje od nas, dok su ostale tri deonic ebile egal. U pojedinim trenucima nismo kontrolisali emocije, Zvezda je imala više poseda i došlo se do 2.1. Moji igrači su imali mnogo problema sa faulovima, pokušao sam rotacijom da nešto promenim, ali nisam uspeo.  Rekao sma posle meča igračima da je sve u redu i spremamo se za naedni meč", reko je Obradović psole meča.

Meč u "Pioniru obeležilo je i nekliko incidenata, meč je kasnio oko 30 minuta zbog ubacivanja predmeta u teren, a i tokom igre je postojala situacija u kojoj su igrači Partizana želeli da se povuku sa terana.

"Bilo je na početku meča ubacivanja predmeta, igrači nisu mogli da se zagrevaju, ali to je scenario koji je viđan i ranije. Tu je direktor lige, pa će on odlučiti o tome, a što se nekih kasnijih dešavanja tiče, mislim da nije bilo razloga da se prekida meč", rekao je Obradović.