ABA liga

Ivanović pred revanš u Podgorici: Odigrali smo odlično u Beogradu, ali sada idemo na gostujući teren

komentari (0)

Autor: Mateja Petković

22.05.2023 16:44
Ivanović pred revanš u Podgorici: Odigrali smo odlično u Beogradu, ali sada idemo na gostujući teren MN Press

Košarkaši Crvene zvezde u utorak od 20.00 (TV Arena 1 Premium) gostuju Budućnosti u drugoj utakmici plej-ofa AdmiralBet ABA lige.

Crveno-beli su u prvom duelu u Beogradu ubedljivo slavili sa 93:55 i tako poveli sa 1:0 u seriji, te im je za plasman u finale potrebna još samo jedna pobeda.

Trener beogradskog tima, Duško Ivanović, izneo je svoja očekivanja pred revanš meč u Podgorici:

"Očekuje nas novi meč protiv Budućnosti, kluba koji poštujemo i protiv tima protiv koga nas očekuje u utorak težak posao. Odigrali smo odličnu utakmicu u Beogradu, ali sada igramo na gostujućem terenu gde će košarkaši Budućnosti imati podršku, a sigurno će odigrati vrlo angažovano jer rezultat prve utakmice nije realan pokazatelj njihovog kvaliteta. Idemo da odigramo čvrsto, dobro, sa puno energije i sa željom da pobedimo", rekao je Ivanović.

 

 

Košarkaš Crvene zvezde, Filip Petrušev, istakao je da razlika u prvom duelu nije pravo merilo kvaliteta Budućnosti:

"Dobro se poznajemo sa ekipom Budućnosti, sledi nam četvrti meč ove sezone. Prethodni smo odigrali odlično, ali taj meč, i razlika u toj utakmici nisu merilo kvaliteta ekipe Budućnosti. Sada će igrati pred svojim navijačima, sa željom da se pokažu u boljem svetlu i da dođu do pobede, čime bi vratili seriju u Beograd. Moramo biti spremni da istaknemo naše kvalitete i nametnemo ritam koji nama odgovora kako bi došli do rezultata a to je pobeda i plasman u finale", zaključio je Petrušev.