ABA liga

Danas malo slavimo, a sutra opet u dvoranu: Andrej Žakelj oduševljen pobedom Studentskog centra nad Partizanom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.05.2023 21:38
Danas malo slavimo, a sutra opet u dvoranu: Andrej Žakelj oduševljen pobedom Studentskog centra nad Partizanom MN Press

Šef stručnog štaba Studentskog centra, Andrej Žakelj, večeras je jedan od nasjrećnijih ljudi na svetu, jer je njegov tim usred Beograda pobedio Partizan Mozzart Bet u prvom meču četvrtfinalne serije AdmiralBet lige. I to ne mnogo dana pošto je slavni Real na nedavnom gostovanju crno-belima isto to učinio u borbi za Fajnal for Evrolige. 

"Još je sve jako sveže. Mi smo poslednju utakmicu igrali pre mesec dana što se tiče ABA lige. Tako da nije bilo lako da održimo fokus i trening. Kao što spominjem skoro svaku utakmicu, ovi momci imaju karakter i to ih spašava. Nedostatak kvaliteta, stave u borbu. Radimo puno i mnogo. Vidi se napredak ove dve godine. Već je bio plasman u plej-of velika nagrada za naš klub i pogotovo igrače, a ovo još veće. Protiv ovakve ekipe kakav je Partizan. Ovom prilikom im čestitam za sezonu u Evroligi, neverovatno", u dahu je izgovorio trener gostiju iz Podgorice.

Druga utakmica igra se u prestonici Crne Gore, kada će domaćinu biti potreban još jedan ovakav ishod za senzacionalnu eliminaciju Partizana. Ukoliko mu apsolutni favorit to dozvoli. 

"Mojim momcima čestitam. To se vidi u skoku. Mislim da je to glavna stvar na ovoj utkamici koja je išla nama u korist. Danas malo slavimo, a sutra opet u dvoranu. Čeka nas druga utakmica, nema opuštanja. Ova utakmica je odlična za navijače, za ljude koji su bili u publici. Ovo je bila prva utakmica, idemo po drugu", realna je Žakelj.