ABA liga

Košarkaški klub Crvena zvezda demantuje vest o odlasku Kampaca

komentari (0)

Izvor: Tanjug

23.04.2023 17:16
Košarkaški klub Crvena zvezda demantuje vest o odlasku Kampaca MN Press

Košarkaški klub Crvena zvezda demantovao je danas pisanje dela medija o navodnom odlasku Fakunda Kampaca u Real na kraju sezone.

"KK Crvena Zvezda reaguje ovim putem posle novih glasina i dezinformacija koje su 'ekskluzivno' u nedelju, 23. aprila, godine preneli pojedini mediji, pozivajući se na izvesni španski portal osnovan tek krajem 2022.godine. Fakundo Kampaco je igrač našeg kluba i nikakvih pregovora u martu (u Barseloni) oko njegovog odlaska u drugi klub nije bilo", saopštio je beogradski klub. 

Podsetili su zatim i na izjavu Kampaca od pre desetak dana:

"Nismo pričali o mom statusu još, još nije trenutak za to. Posvetimo se sadašnjosti, želim da igram koliko god utakmica mogu i da uživam. Obično ne razmišljam o budućnosti, već samo o sadašnjosti" rekao je Kampaco, a podsećaju crveno-beli u saopštenju.

Crvena Zvezda je navela da nema nameru više da reaguje i demantuje brojne glasine i dezinformacije ovim povodom, a da se prvi tim maksimalno okreće ostalim obavezama i završnicama u ABA ligi i srpskoj Superligi - "sa Fakundom Kampacom u timu".