ABA liga

Žejko Obradović prelomio: Partizan će u KLS igrati bez Džejmsa Nanelija i Pi Džej Doužera

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.05.2024 13:13
Željko OBradović i Pi Džej Doužer MN Press
Željko OBradović i Pi Džej Doužer

Trener Košarkaša Partizana, Željko Obradović odlučio je da u nastupajućoj AdmiralBet Košarkaškoj ligi Srbije koja startuje u petak, 24. maja nastupa bez Pi Džej Doužera i, ono što je mnogo interesantnije, Džejmsa Nanelija.

Pravila domaćeg takmičenja su takva da su crno-beli morali da se odreknu dva stranca iz svog rostera, a strateg crno-beli je nakon te svoje odluke izjavio:

 

 

"Sutra počinjemo Kosarkasku ligu Srbije u situaciji koja je previše delikatna što se nas tiče, imamo dosta povređenih igrača i nekih drugih problema. Ali u kojoj god situaciji da se nalazimo uvek je najvažnije da igrači i mi reagujemo na pravi način i da pokažemo sve ono što imamo unutra, da damo sve od sebe, i da igramo najozbiljnije Kosarkašku ligu Srbije, to je jedina želja koju imamo."

Partizan će se u polufinalnoj seriji sastati sa ekipom Mege, dok drugi poluifnalni par čine Crvena zvezda, aktuelni osvajač ovog takmičenja i FMP.

Polufinalna serija se igra na dve pobede, a svi mečevi ove runde takmičenja, kao i finala AdmiralBet Košarkaške lige Srbije biće prenošeni na kanalima TV Arena sport.