Vesti iz košarke

KLS saopštila raspored polufinalnih utakmica: Takmičenje počinje u petak, eventualne majstorice zakazane za 30. maj

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.05.2024 11:12
Raspored polufinalnih mečeva KLS KLS
Raspored polufinalnih mečeva KLS

Polufinalni mečevi AdmirabBet Košarkaške lige Srbije počinju u petak, 24. maja, a eventualne treće utakmice serije biće odigrane u četvrtak, 30. maja, saopšteno je iz sedišta takmičenja.

Prvi polufinalni par čine Partizan i Mega, dok će se sa druge strane kostura za prolaz u finale boriti košarkaši Crvene zvezde i FMP-a.

 

 

"Nakon završenog prvog dela 'razigravanja Superlige Srbije' dobili smo polufinalne parove koji će nastavak takmičenja u ple-ofu startovati u petak 24. maja 2024. Polufinalni i finalni mečevi će se igrati u dva dobijena susreta, a prednost domaćeg terena imaju Partizan i Crvena zvezda", stoji u saopštenju Košarkaške lige Srbiej i dodaje se:

"Prvi susreti polufinala zakazani su za petak, 24. maj. Drugi uzvratni polufinalni susreti za ponedeljak 27. maj, dok eventualni treći susreti su na programu 30. maja. Svim klubovima čestitamo na plasmanu i želimo im puno uspeha u predstojećem takmičenju."

Sve utakmice polufinala, kao i kompletna finalna serija AdmiralBet Košarkaške lige Srbije biće pronešene na kanalima TV Arena sport.