Vesti iz košarke

Polufinale AdmiralBet Košarkaške lige Srbije na TV Arena sport: Partizan i Zvezda "zakazuju" nove duele u borbi za trofej

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.05.2024 09:43
Duel Kevina Pantera i Branka Lazića MN Press
Duel Kevina Pantera i Branka Lazića

Finale  AdmiralBet Aba lige Srbije donelo je tri vrhunska duela između kasnijeg pobednika Crvene zvezde i Partizana, a najpopularniji klubovi u Srbiji večeras bi mogli da zakažu još dva duela u Košarkaškoj ligi Srbije.

Obe ekipe imaju prednost od 1:0 iz prvih mečeva poufinala domačeg takmičenja i eventuelne pobede u večerašnjim susretima značile bi da će se "večiti" u direktnim okršajima odlučivati o osvajaču još jendog pehara.

 

 

Za sada, crveno-beli mogu da se pohvale kako su uspešniji jer su trijumfovali u Kupu Radivoja Koraća, kao i pomenutoj finalnoj seriji regionalnog takmičenja.

Tim trenera Janisa Sferopulosa prvi će i imati priliku da se domogne finala, budući da njegov meč protiv FMP-a počinje u 18.00 časova, dok će crno-beli svoj duel protiv Mege odigrati od 20.00 časova.

Oba polufinalna duela biće prenošena na kanalu TV Arena 1 Premium, a isto važi i za mečeve eventualnih "majstorica" koje bi se odigrale 30. juna, kao i za kompletnu finalnu seriju koja sse igra na dve pobede.