ABA liga

Džoel Bolomboj: Nadamo se da će Partizan pasti pod pritiskom u Areni

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.05.2024 22:44
Košarkaš Crvene zvezde Džoel Bolomboj MN Press
Košarkaš Crvene zvezde Džoel Bolomboj

Jedan od junaka večerašnje pobede Crvene zvezde Džoel Bolomboj, govorio je za medije posle trijumfa nad Partizanom u drugoj utakmici finala ABA lige.

Centar Crvene zvezde smatra da će meč u Areni biti teži od ovih u Pioniru i rekao je da se nada da će crno-beli pasti pod pritiskom u trećem, odlučujućem susretu.

"Moramo da budemo još pripremljeniji za treći meč, koji će bez sumnje biti teži od ovog. Oni će sigurno biti motivisani. Što se naše igre tiče, imamo mesta za napredak. Partizan će biti podj imperativom pobede, što može biti naša šansa", rekao je Bolomboj i dodao:

"Sigurno će biti agresivniji. Ali, opet, ponavljam, mi moramo da budemo bolji i da igramo kako treba i da nastavimo sa visokim ritmom u odbrani."

Osvrnuo se i na podatak da Zvezda nikada do sada nije slavila u pet vezanih derbija.

"Nisam znao za tu statistiku i ne znam koliko nam to zaista znači pred treći meč. Ovo je veliki derbi, ulog je ogroman i samo želimo da se pripremimo za susret u Areni. Imamo dan odmora sutra, pa nekoliko dana treninga i nadam se da ćemo se vratiti se spremni", zaključio je centar Crvene zvezde.

 

Cup tree provided by Sofascore