ABA liga

Ferel veruje u sebe i svoje saigrače: Idemo na pobedu u Areni

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.03.2023 09:00
Ferel veruje u sebe i svoje saigrače: Idemo na pobedu u Areni MN Press

Košarkaš Cedevita Olimpie, Jogi Ferel, veruje da njegova ekipa može da pobedi Paritzan u beogradskoj "Štark Areni".

Crno-beli će večeras od 19 časova uz diretkan prenos na TV Arena 1 Premium odmeriti snage sa sastavom iz Ljubljane, koji sa klupe predvodi Miro Alilović. 

Trener Olimpije pred ovaj meč je istakao:

"Igramo sa timom koji je jedan od glavnih favorita za osvajanje titule u ABA lige. Do sada su naši rivali pokazali lepu igru. Odlično igraju i u Evroligi, gde su veoma blizu proboja među osam najboljih timova. Partizanovi košarkaši igraju veoma agresivno, posebno defanzivci, a pre svega su samouvereni. Pred nama je teško gostovanje. Očekujem da momci igraju brzo, agresivno, disciplinovano i pametno. Svaki pojedinac mora da da sve od sebe", rekao je Alilović

Ferel kome je ovo druga sezona u AdmiralBet ABA ligi veruje da on i njegovi saigrači mogu do druge pobede protiv Partizana u ovoj sezoni.

"Partizan igra veoma napadačku košarku. Znamo da naši protivnici vole da trče, tako da je naš posao da zaustavimo njihovu igru u tranziciji. Pokušaćemo da upišemo pobedu u Beogradu, ali znamo da neće biti lako. Na tribinama će sigurno biti dosta navijača, tako da moramo da igramo energično i timski", rekao je organizator igre Ferel uoči meča u Štark areni.