ABA liga

Željko Obradović: Protiv Zadra krećemo da se spremamo za plej-of

komentari (0)

Izvor: Tanjug

07.04.2024 16:00
Trener KK Partizan, Željko Obradović MN Press
Trener KK Partizan, Željko Obradović

Trener košarkaša Partizana, Željko Obradović rekao je danas da od sutrašnje utakmice protiv Zadra ekipa kreće da se sprema za plej-of AdmiralBet ABA lige.

Utakmica poslednjeg, 26. kola regionalnog takmičenja, igra se u ponedeljak od 19 časova, a bez obzira na ishod meča zna se da će u prvom kolu plej-ofa Partizan igrati protiv Igokee, a Zadar protiv Budućnosti.

Zadar je u prvom delu sezone kao domaćin ubedljivo pobedio Partizan rezultatom 84:68.

"Igramo protiv tima koji je odigrao izvanrednu utakmicu protiv nas u prvom delu prvenstva. Treba da nađemo motive, bez obzira na to što se već zna pozicija na tabeli, da odigramo dobru utakmicu u ovom delu takmičenja i da krenemo praktično da se spremamo za plej-of", rekao je Obradović, a prenosi klupski sajt.

 

 

Bek crno-belih Aleksa Avramović ističe da zadar ima kvalitetnu ekipu.

"Zadar je ekipa koja nas je porazila u prvom delu sezone. Imaju sjajan tim, roster igrača približne visine, slične građe i konstitucije. Igraju dobru košarku predvođeni najkorisnijim igračem lige Lukom Božićem koji igra stvarno odlično. Imaju još igrače poput Drežnjaka, Ramljaka, Lakića, Mazalina, Žganeca koji igraju veoma dobro", rekao je Avramović.

Dodao je da ekipa želi da pred domaćom publikom regularni deo takmičenja zatvori pobedom.

"Iako je rezultatski nebitna utakmica i za nas i za njih, idemo puni motivacije, jer znamo da nas posle toga očekuje teška utakmica protiv Valensije gde znamo da moramo da pobedimo i nadam se da ćemo na kraju ove nedelje izaći sa dve pobede", zaključio je Avramović.

 

Standings provided by Sofascore