ABA liga

Obradović pred Zadar: Uvek se lepo osećam ovde, divna vest što će dvorana biti puna

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.12.2023 19:20
Trener KK Partizan, Željko Obradović MN Press
Trener KK Partizan, Željko Obradović

Košarkaše Partizana nakon duplog kola u Evrolige u Španiji čeka gostovanje ekipi Zadra u okviru 13. kola AdmiralBet ABA lige. Crno-bele će dočekati puna dvorana "Krešimir Ćosić".

Trener aktuelnog regionalgno šampiona, Željko Obradović, izjavio je kako je to divna vest i da Zadar poznat kao klub koji ima izvanredne navijače.

"Divna vest za košarku je što će dvorana biti puna. Očekujem dobar Zadar. To je ekipa koja igra na specifičan način. Uvek su u petoj brzini i žele da naprave kontranapad. Imaju istog trenera, tako da je to ista priča kao i prošle godine. Zadar je poznat kao klub koji je oduvek imao izvanredne navijače i ljude koji poznaju košarku" izjavio je Obradović.

Najtrofejniji evropski trener je zatim pohvalio i navijače crno-belih. Srpski klub je imao neverovatnu podršku i na gostovanju u Valensiji, a zatim i dva dana kasnije u Madridu protiv Reala.

 

 

"Ovo što ima Partizan je jedinstveno u Evropi - ispunjena dvorana do poslednjeg mesta i uvek preko 20 hiljada ljudi. Takođe nas prate i na putovanjima. U Valensiji i Madridu smo imali grupu od preko 500 naših navijača. Odasno prema klubu je fantastična, to se može uporediti sa odanošću Zadrana prema svom klubu. Pozdravljam sve navijače Zadra, uvek se lepo osećam ovde." rekao je iskusni strateg.

Partizan se trenutno nalazi na drugom mestu u ABA ligi sa devet pobeda i tri poraza. Zadar sa druge strane zauzima šestu poziciju sa skorom 6-6.