ABA liga

Stefan Miljenović MVP 25. kola AdmiralBet Aba lige: Vodio je Megu do pobede nad splitom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.04.2024 10:20
Stefan Miljenović dobitik MVP nagrade u 25. kolu AdmiralBet Aba lige MN Press
Stefan Miljenović dobitik MVP nagrade u 25. kolu AdmiralBet Aba lige

Košarkaš Mege, Stefan Miljenović dobitnik je MVP nagrada za 25. kolo AdmiralBet Aba lige, saopšteno je iz sedišta regionalnog takmičenja.

Prvotimac ekipe koju sa klupe predvodi Marko Barać je u pobedi nad Splitom ubacio 20 poena, uhvatio osam lopti, a dve ukrao, četiri puta uspešno uposlio saigrače za postizanje poena i udario jednu blokadu.

 

 

Takav učinak za 35 minta provedenih na terenu dvorane "Dejan Milojević" doneo mu je indeks korisnosti od 36 i nagradu za najkorisnijeg pojedinca minulog kola.

Sjajan u trijumfu Mege bio je i Nikola Đurišić koji je postigao 31 poen i po tom parametru je najuspešniji igrač minulog kola regionalnog takmičenja, a najbolji skakač je Alem Omić iz Cedevite Olimpije koji je uhvatio 21 loptu.

Jogi Farel iz Budućnosti je sa devet uspešnih proigravanja saigrača najbolji asistent pretposlendjeg kola AdmiralBet Aba lge, dok je prvotimac Partizana, Mateuš Ponjitka sa tri oduzete lopte najbolji "kradljivac".

 

 

Poslednje kolo ligaškog dela regionalnog košarkašog takmičenja startuje u petak utakmicom Cibona - Cedevita Olimpija, a sve mečeve možete gledati na kanalima TV Arena sport.