ABA liga

Željko Obradović nakon pobede u rodnom gradu: Odigrali smo najpametnije u poslednja tri minuta

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.03.2024 22:03
Trener Partizana Željko Obradović MN Press
Trener Partizana Željko Obradović

Posle dosta muke košarkaši Partizana uspeli su nekako da savladaju borbene Čačane u dvorani kraj Morave, a nakon utakmice 22. kola AdmiralBet ABA lige utiske je sumirao trener gostujućeg tima Željko Obradović.

Tokom čitavog susreta Borac je bio ravnopravan rival. Ekipa Dejana Mijatovića imala je i blagu prednost u finišu utakmice, ali ih je sušni period u poslednja tri minuta koštao pobede. Crno-beli, sa druge strane, odigrali su na pravi način kada je trebalo, a do 16. pobede u sezoni stigli su na krilima Alekse Avramovića, Alena Smailagića i Zeka Ledeja, koji su u finišu režirali 15:1 seriju za beogradski tim.

"Čestitke Borcu, igrali su izvanrednu utakmicu. Kao što ste videli u završnici, odigrali smo najpametnije u poslednja tri minuta u odnosu na ostatak utakmice, protiv ekipe Borca koja je igrala stvarno dobro. Bila je fenomenalna atmosfera, hvala svima koji su došli da bodre Borac i Partizan, mislim da je bila zanimljiva utakmica", rekao je Obradović.

Crno-beli se sada okreću obavezama u Evrolige, gde u četvrtak od 20:30 časa gostuju Barseloni u jednoj od ključnih utakmica za plasman u plej-in.

 

 

Standings provided by Sofascore