ABA liga

AdmiralBet Aba liga na TV Arena sport: Partizan čeka Cedevitu Olimpiju, Zvezda u Baru

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.03.2024 13:20
Kevin Panter MN Press
Kevin Panter

Košarkaši Partizana bili su subotu uveče na stadionu u Humskoj, gde su posmatrali pobedu fudbalera crno-belih protiv Železničara, a od 18.45 časova uloge će biti promenjen. Na tarenu će se naći igrači trenera Željka Obradovića, a sa tribina će ih bodriti fudbaleri.

Regionalnom šampionu je samopouzdanje poraslo posle trijumfa nad Efesom u okviru Evrolige i sa mnogo motiva ulaze u duel protv Cedevita Olimpije u okviru 21. kola AdmiralBet Aba lige.

 

 

"Protivnik sa nekim stvarima koje su veoma bitne, sa novim trenerom i sa novim igračima. Na nama je da probamo da nastavimo na način na koji smo igrali poslednju utakmicu, sa velikom borbenošću i sa željom da uđemo u seriju dobrih rezultata. Džejms Naneli i Ognjen Jaramaz i Tristan Vukčević nisu trenirali tako da su njih trojica bili van tima na treningu, svi ostali su u redu", rekao je trener crno-belih, Željko Obradović.

Odmah nakon duela u "Štark areni" na programu je i drugi meč današnjeg programu u kojem Mornar u Baru dočekuje Crvenu zvezdu.

"Očekuje nas utakmica protiv tima koji se izuzetno bori u poslednjim utakmicama. Posebno na svom terenu gde su dobili poslednje tri utakmice. Mi želimo da odigramo utakmicu na našem nivou. Moramo da budemo posebno fokusirani i skoncentrisani, kao i da se držimo plana za ovu utakmicu, rekao je trener crvenobelih.

Meč u Beogradu na programu je od 18.45 časova na TV Arena 1 Premium, ana istom aknalu od 21.00 čas je I prenos duela iz Bara

AdmiralBet ABA liga, 21. kolo.

petak

Zadar - Split 77:61

subota

FMP - Borac 86:72

nedelja

Krka - Mega 17:00 (Arena sport 2)
Partizan - Cedevita Olimpija 18:45 (Arena 1 Premium)
Mornar - Crvena zvezda 21:00 (Arena 1 Premium)

ponedeljak

Budućnost - Igokea 19:00

utorak

Cibona - SC Derbi 19:00

 

Standings provided by Sofascore