ABA liga

Admiralbet ABA liga na TV Arena sport: Zvezda prekida crnu seriju protiv SC Derbija u Beogradu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.03.2023 14:20
Admiralbet ABA liga na TV Arena sport: Zvezda prekida crnu seriju protiv SC Derbija u Beogradu MN Press

Na kanalima TV Arena sport danas ćete imati priliku da gledate dve utakmice 22. kola regionalnog takmičenja. 

Program će od 17 časova otvoriti košarkaši Borca i Mege u Čačku (Arena sport 6), dok nas dva sata kasnije očekuje duel Crvene zvezde i SC Derbija u Beogradu (Arena 1 Premium).

Zvezda je u seriji od tri uzastopna poraza u svim takmičenjima, dok je u poslednjih sedam utakmica zabeležila svega jednu pobedu i to protiv šampiona Evrope na međunarodnoj sceni. Od tada je vezala poraze protiv Panatinaikosa, Partizana i Barselone, a danas će imati priliku da se vrati na pobednički kolosek protiv tima koji se bori za plej-of Admiralbet ABA lige.

"Očekuje nas zaista dobra ekipa, pokazali su to i nekim dobrim pobedama u ABA ligi. Igraće bez pritiska, sve ostalo znamo, igraju brzo, i na nama je da čvrstom igrom dobijemo tu utakmicu. Imaju odličan odabir igrača, odlično su trenirani i vođeni, igraju modernu i brzu košarku sa dosta tranzicije i kontra napada i tu moramo da pronađemo način da ih zaustavimo", rekao je trener Crvene zvezde Duško Ivanović uoči duela sa podgoričkim timom.

Zvezda je druga na tabeli regionalnog takmičenja sa 17 pobeda i tri poraza, dok je SC Derbi na osmoj poziciji sa učinkom 10-11.

AdmiralBet ABA liga, 22. kolo

Petak

Split – Mornar 91:80
FMP Soccerbet – Zadar 112:87

Subota

MZT – Igokea 78:84
Cedevita Olimpija – Cibona 91:85

Nedelja

Borac Mozzart – Mega MIS 17.00 (TV Arena sport 6)
Crvena zvzeda Meridianbet – SC Derby 19.00 (TV Arena 1 Premium)

22. april

Budućnost – Partizan Mozzart Bet