ABA liga

Admiralbet ABA liga na Areni sport: Cibona sprema osvetu Zvezdi za debakl u Beogradu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.03.2023 11:54
Admiralbet ABA liga na Areni sport: Cibona sprema osvetu Zvezdi za debakl u Beogradu MN Press

Košarkaši Cibone dočekuju Crvenu zvezde u Zagrebu u utakmici 20. kola Mozzartbet Superlige. Susret iz "Draženovog doma" počinje u 15:30 časova, uz direktan prenos na TV Arena 1 Premium.

Pored ovog duela možete pratiti još jedan meč regionalnog takmičenja, a u pitanju je susret Cedevite Olimpije i Igokee, koji počinje u 19 časova (Arena sport 1).

Posle serije od šest pobeda u svim takmičenjima, Crvena zvezda doživela je dva neugodna poraza od Albe i Bajerna iz Minehna, pa je tako dodatno zakomplikovala svoje šanse za plasman u plej-of Evrolige. Crveno-beli očajnički žele da poprave sliku na terenu, a danas će imati priliku da zabeleže prvu pobedu još od sredine februara i osvajanja Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

Na megdan će ekipi koju su u prvom duelu sezone "demolirali" sa gotovo 40 razlika (92:53). Međutim, trener Zvezde Duško Ivanović ne želi da vidi opuštanje u svom timu zbog rezultata u Beogradu, već poziva na oprez.

"Ekipa Cibone odigrala je nekoliko zaista dobrih utakmica ove sezone. Niti nas zavarava rezultat prve utakmice, niti njihova pozicija na tabeli, to je tim u kome igra nekoliko vrlo talentovanih mladih igrača, ali i nekoliko njih koji imaju dosta iskustva na ovom nivou takmičenja u ABA ligi. Moramo ozbiljno da odigramo ovu utakmicu, i da do kraja meča održimo koncentraciju kako bi u dobrom raspoloženju dočekali duplo kolo Evrolige, ali i održali poziciju na tabeli ABA lige", rekao je Ivanović uoči meča u Zagrebu.

AdmiralBet Aba liga, 20.kolo

Petak

MZT - FMP Soccerbet 97:92

Subota

Split - Partizan Mozzart Bet 95:96
Budućnost - Zadar 20.00 (TV Arena sport 1)

Nedelja

Cibona - Crvena zvezda Meridianbet 15.30 (TV Arena 1 Premium)
Cedevita Olimpija - Igokea 19.00 (TV Arena sport 1)

Ponedeljak

Borac Mozzart - SC Derby 18.00 (TV Arena sport 1)
Mega MIS - Mornar 20.00 (TV Arena sport 1)