Vesti iz fudbala

Mesi tako dobro igra da više nije vest kada da gol: Zatresao mrežu Šarlota za polufinale KONKAKAF liga kupa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.08.2023 09:23
Mesi tako dobro igra da više nije vest kada da gol: Zatresao mrežu Šarlota za polufinale KONKAKAF liga kupa Tanjug/AP Photo/Michael Laughlin

Nova utakmica u dresu Intera iz Majamija i novi gol za Lionela Mesija. Ovoga puta, u petom zvaničnom susretu u dresu kluba sa Floride, fenomenalni Argentinac je postigao poslednji pogodak u pobedi nad Šarlotom u četvfinalu KONKAKAF liga Kupa (4:0) i stigao do osmog gola u sezoni.

Evidentno je da od njegovog dolaska klub koji je u suvlasništvu Dejvida Bekama nema kvaltetnog rivala u regionalom takmičenju u kojem nastupaju klubovi iz Sjedinjenih Američkih Država i Meksika, pa se sa nestrpljenjem čeka nastavak MLS lige koji je zakazan za 21. avgust.

 

 

Pre toga, Inter će se u sredu, 16. avgusta sastati protiv Filadelfije u okviru plofuinala KONKAKAF liga kupa do kojeg su Mesi i njegovi siagrači došli na dominantan način.

Tim trenera Tita Martina je najpre savladao Kruz Azul, zatim su redom padali Atalanta, Orlando i Dalas, da bi u noći za nama oružje položio i Šarlot, a na tom susretu su, pored Mesija koji je bio precizan u 86. minut, golove još postizali Martinez u 12. mintu iz penala, Tejlor u 32. i Malanda u 78. minutu.