Vesti iz fudbala

Mesi postigao gol protiv 100. kluba u karijeri: Navijači Intera odlaze sa tribina kad on izađe iz igre

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

26.07.2023 08:03
Mesi postigao gol protiv 100. kluba u karijeri: Navijači Intera odlaze sa tribina kad on izađe iz igre Tanjug/AP Photo/Lynne Sladky

Argentinski fudbaler Lionel Mesi i na drugoj utakmici u dresu Intera iz Majamija je uspeo da se upiše u listu strelaca i tako postavi neverovatan rekord.

Naime, najbolji fudbaler sveta je prošle nedelje protiv Kruza bio strelac na debiju u dresu kluba sa Floride, a u noći između utorka i srede je to učinio dva puta u pobedi nad Atlantom 4:0 (3:0), a to je ujedno bio i 100. klub kojem je Mesi zatresao mrežu tokom blistave karijere.

 

 

Šampion sveta sa Argentinom bukvalno briljira od kad se preselio u Sjedinjene Američke Države, navijači na utakmice dolaze samo zbog njega što se i videlo u 78. minutu kada ga je trener Tata Martino zamenio.

Odmah nakon toga veliki broj posetilaca je počeo da napušta tribine stadiona u Majamiju jer nisu želeli da gledaju utakmicu bez legendarnog Argentinca.

 

 

Meč protiv Atlante bio je prvi koji je počeo kao starter i poneo kapitensku traku oko ruke, a bio je glavna poluga u timu koji je uspeo da zbori plasman u šesnaestinu fiala KONKAKAF lige u kopjoj učestvuju klubovi iz SAD i Meksika.

Priliku da se i četvti put upiše u listu strelaca u dresu novog kluba Mesi će imati 21. avgusta kada se nastavlja takmičenje u MLS ligi, a rival klubu sa Floride će biti ekipa Šarlota.