Vesti iz fudbala

Mesi dao nova dva gola za Inter: Klub iz Majmija prošao u četvrtfinale KONKAKAF liga kupa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

07.08.2023 09:06
Mesi dao nova dva gola za Inter: Klub iz Majmija prošao u četvrtfinale KONKAKAF liga kupa Tanjug/AP Photo/LM Otero

Svaka vest nakon utakmice Intera iz Majamija od kada je Lione Mesi stigao na Floridu ima isti početak i glasi: "Lionel Mesi postigao je gol (ili dva) i klub čiji je suvlasnik Dejvid Bekam je pobedio".

Tako je i ovoga puta nakon susreta osmine finaal KONKAKAF liga kupa potiv Dalas koji je završen 4:4 u regularnom delu meča, a onda su gosti slavli 9:7 nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

 

 

Argentinac je na tom susretu bio strelac prvog gola u 6. mintuu kojim je svoj tim doveo u prednost, a zatim i poslednjeg u 85. minutu iz slobodnog udarca kojim je postavio konačan rezultat.

U međuvrmenu su strelci za Dalas bili Kinjona, Kamunga, Velasko i Tejlor, dok su Fofana autogolom i Kremaši smanjili na 4:3 pre nego što je Mesi "skinuo paučinu" iz slobodnjaka.

Propozicije su takve da se posle nerešenog ishoda nisu igrali produžeci već se odmah pristupilo izvođenju jedanaesteraca koje su za goste pogodili Mesi, Buskets, Kampanja, Miler i Kremaši, dok su za Dalas to učinili Ariola, Kijon i Fereira, ali ne i Pomikal, pa je Inter ostvaro i prvu poebdu u gostima od Mesijevog dolaska.