Vesti iz fudbala

Memorijalni turnir "mr Radoš Milovanović": Lučanci domaćini turnira posvećenog nekadašnjem predsedniku kluba

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.08.2023 11:52
Memorijalni turnir "mr Radoš Milovanović": Lučanci domaćini turnira posvećenog nekadašnjem predsedniku kluba FK Mladost Lučani

Fudbalski klub Mladost iz Lučana orgaizovaće u četvrtak, 03. avgusta i nedelju, 6. avgusta Memorijalni turnir "mr Radoš Milovanović" koji je posvećen nekadašnjem predsedniku ovog kluba.

U pitanju je takmičenje mlađih kategorija, konkretno kadeta i omladinacama na kojem će učestvovati dečaci iz četiri kluba i to: Mladosti, Borca 1926, Čukaričkog i Partizana.

Svečano otvaranje biće održano u četvrtak od 16.00 časova, a do tada će biti odigrane utakmice između domaće Mladosti i Borca 1926 u obe konkurencije, a potom su na programu duelu između Partizana i Čukaričkog.

Prema planu organizatora, petak i subota su slobodni dani, a mečevi za treće mesto, dok su oni koji će odlučiti o pobednicima turnira zakazani su za nedelju.

Tog dana program počije u 13.00 časova utakmicom za bronzu u kategoriji kadeta, dva sata kasnije je finale za ovaj starosni uzrast, posle čega će se od 17.00 časova omladinci boriti za treće mesto, a zatim i finalisti za glavni trofej.