Vesti iz fudbala

Anćelotijeva poruka: Postoje igrači koji jure nagrade i pravi šampioni koji se stavljaju u službu tima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.08.2023 10:58
Anćelotijeva poruka: Postoje igrači koji jure nagrade i pravi šampioni koji se stavljaju u službu tima Tanjug/AP Photo/Alberto Saiz, File

Da ključan faktor prilikom stvaranja šampionskog tima nije kupovina najboljih svetskih igrača, već da prilikom njihovog angažovanja treba voditi računa i o ljudskim kvalitetima, nešto je što Karlo Anćeloti veoma dobro zna.

Iskusni italijanski stručnjak je u karijeri sarađivao sa mnogim zvezdama i sa njima osvajao sve što je mogao, a sada je još jednom javnosti predočio koliko je važno da se svaki pojedinac stavi u službu uspeha kluba.

"Postoje igrači koji imaju veliki ego i njihov cilj je da osvajaju individualne nagrade, a postoje i oni koji sve svoje kvalitete stave u služnu tima. E, to je razlika između dobrih igrača i velikih šampiona", rekao je Karlo Anćeloti medijima u Sjedinjenim Američkim Državama.

Madriđani se inače, "preko bare" nalaze na turneji uoči početka sezone, a naredni meč će odigrati potiv Juventusa u četvrtak od 01.30 časova uz prenos na kanalu TV Arena 1 Premium.

"Drago mi je da smo imali priliku da igramo u Sjedinijenim Američkim Državama, gde Real Madrid ima ogromnu bazu navijača. Igrali smo na lepim stadionima protiv jakih rivala i mislim da smo uradili sve ono što smo hteli. Probali smo razne varijante, uigravali tim i sutra u duelu protiv velikog rivala ćemo videti koliko smo odmakli u svojim namerama", rekao je Anćeloti koji je još ranije naglasio da Real ove sezone ima bolji tim nego u minuloj tamičarskoj godini.