Vesti iz fudbala

Očekuje se spektakl u Singapuru: Liverpul i Bajern odmeravaju snage pred početak sezone

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

02.08.2023 08:58
Očekuje se spektakl u Singapuru: Liverpul i Bajern odmeravaju snage pred početak sezone Tanjug/AP Photo/Rui Vieira, File/ AP Photo/Shuji Kajiyama

Seriju pripremnih utakmica pred nastupajuću sezonu fudbaleri Liverpula i Bajerna nastaviće u Singapuru, gde će se od 13.30 časova uz direktan prenos na TV Arena 1 Premium sastati u prvom međusobnom susretu od 2019. godine.

Tada su se engleski i nemački klub sastali u okviru Lige šampiona, a klub sa "Enfilda" je slavio 3:1, ali će ovo danas biti potpuno drugačija utakica.

 

 

Timovi su tek u procesu formiranja, treneri Jirgen Klop i Tomas Tuhel će kombinovati sastave, ali nema sumnje da će na terenu "sve da pršti".

Bavarci su u nešto težoj situaciji budući da sigurno neće nastupati Šupo Moting, Rafael Gureiro, Tomas Miler i Manuel Nojer, kao i Sadio Mane koji je sinoć prešao u Al Nasr iz Saudijske Arabije za koji nastupa i Kristijano Ronaldo.

Engleski klub je tokom dosadašnjeg dela predsezone odigrao tri kontrolne utakmice i ostvario dve pobede, dok je protiv Grojter firta odigrao 4:4, nakon što je bio bolji od Karlsruea 4:2, a nakon čega je savladao Lester 4:0.

S druge strane, Bajern, koji se i dalje nada dolasku Harija Kejna, je na dve kontrolne utakmice postigao "svega" tri gola i to u porazu od Mančester sitija 1:2 i pobedi nad ekipom Kavasaki Frontal 1:0.