Vesti iz fudbala

Alegri o povređenim igračima Juventusa: Pogba ne ide sa nama u SAD, moramo biti oprezni sa Vlahovićem

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.07.2023 11:31
Alegri o povređenim igračima Juventusa: Pogba ne ide sa nama u SAD, moramo biti oprezni sa Vlahovićem Guliver/AP Photo/Antonio Calanni

Počeo je Pol Pogba sa treninzima još početkom jula dok su njegovi saigrači iz Juventusu odmarali, nadao se da će biti spreman za početak priprema za novu sezonu, ali sva je prilika da u tome nije uspeo.

Kako prenose italijanski mediji trener kluba iz Torina, Masimilijano Alegri je na konferenciji pred odlazak tima na turneju u Sjedinjene Američke Države rekao da neće videti francuskog reprezentativca jer nije dovoljno spreman.

"Ne verujem da će Pol biti deo ekipe koja će ići na turneju. On jeste tu i trenira, ali individualno, a to nije isto. Slično je bilo i u toku prošle sezone kad se vraćao treninzima daleko od grupe. Mislim da njegovo stanje u ovom trentuku nije zadovoljavajuće i ne bi trebalo da bude deo ekipe za američku turneju", rekao je Alegri i dotakao se srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića:

"Pokuašvamo da vidim i kakvo je stanje sa njim. Dušan je imao je povredu krajem prošle sezone i treba biti obazriv sa njim da se ne napravineka greška".

Inače, Juventus će u SAD odigrati dva kotrolna meča protiv Milana i Real Madrida, a njegovi protivnici su u noći između nedelje i ponedeljka već odigrali međusobni duel u kojem je slavio španski tim.