Vesti iz fudbala

Partizan ne poštuje dogovore i traži preveliki iznos za moj potpis: Odbegli Dijabate osuo paljbu po crno-belima

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.07.2023 10:57
Partizan ne poštuje dogovore i traži preveliki iznos za moj potpis: Odbegli Dijabate osuo paljbu po crno-belima MN Press

Fuseni Dijabate propustio je kompletne priprema Partizana za nastupajuću sezonu, ali i prekinuo svaku komunikaciju sa crno-belima, jasno im dajući dajući do znanja da više neće da igra u dresu crno-belih, a sada je objasnio i šta ga je navelo na takav jednostrani potez.

Prema rečima fudbalera iz Malija njegovo ponašanje nije stvar lične nediscipline i neprofesionalnosti već reakcija na ponašanje druge strane, koja bi da ga proda za nekoliko miliona evra. 

"Prekinuo sam sve odnose sa Partizanom. Osećam ogorčenost, jer smo imali principijelne dogovore kada sam došao kao slobodan igrač. Osim pitanja plata, prvobitni plan je bio da odigram dobru sezonu i da mogu da odem bez poteškoća. Ne poštuju se načelni dogovori, a danas preveliki iznos koji traži Partizan koči klubove koji se bore za moj potpis", glasi Dijabateova verzija priče.

 

 

Posle sedam datih i 11 nameštenih golova na 45 utakmica, tokom jedne sezone provedene u Humskoj 1, a akcentom na više sjajnih izdanja u Ligi konferencije bivši vezista Lestera veruje da za njega ima mesta u nekoj od pet najjačih liga u Evropi. Tvrdi i da ima pozive Francuske, Španije i Italije. Međutim... 

"Moj cilj nije da budem u sukobu sa Partizanom, koji ostaje važan klub za mene, već da pronađem dogovor koji će mi olakšati odlazak... Želim da budem spreman kad pređem u novu ekipu", kaže fudbaler koji u Francuskoj privatno održava kondiciju, sa željom da ponovi "najbolju sezonu u karijeri".